Bordbestilling til festivalrestauranten på Rødberg

Det er nå ikke lenger mulig å forhåndsbestille plasser i restauranten men vi har fremdeles noen ledige plasser til drop in.

Jonas Lagerstrøm, Chef i Numedalsgruppen er til daglig en del av det svenske kokkelandslaget. Sammen med de 6 andre kokkene i gruppen satser han på å fremme lokalmaten I Numedal. På årets festival lover han servering på enda høyere nivå enn i fjor – for nå når han har fått bedre kjennskap til de lokale råvarene har hans smittende begeistring nådd nye høyder. Serveringen foregår både i en gourmet restaurant på Rødberg 27. og 28. juni – med bordbestilling, og et utendørs arrangement på Rollag stasjon  1. juli hvor det blir servert mye spennende håndmat.

Ta med kollegaer, venner, familie eller naboer og bli med på årets mest spennende og vel­smakende matopplevelse.

Vi har i år utvidet restauranten på Rødberg til to dager fredag 27. juni og lørdag 28. juni  fra kl. 14.00­-02.00, og tilbyr en 5-­retters lokalmatmeny og en kortreist drikkepakke.

NB! Rabatt på 10% for grupper over 10 personer

 

Pris for 5-retters meny kr. 600,-   Se meny her

 

Pris for drikkepakke kr. 300,-

Det er nå ikke lenger mulig å forhåndsbestille plasser i restauranten men vi har fremdeles noen ledige plasser til drop in.