FESTIVALMENYEN ER KLAR

FESTIVALMENYEN ER KLAR
og overgår det meste!

Bli med på en unik matopplevelsen med lokale råvarer og en meny  komponert og servert av
kokker i verdensklassen ledet av Chef Jonas Lagerstrøm fra det svenske kokkelandslaget.

Festivalrestauranten på Rødberg ligger i år foran brannstasjonen ved Fritidsparken.

Åpent kun fredag 27. og lørdag 28. juni kl. 14.00-02.00

Bordbestilling på matopplevelserinumedal.no eller
epost:
bord@matopplevelserinumedal.no 

Spekemat:

smak opplevelsen av stabbur

Tradisjon:

En hyllest til Trollpoteten
Ørret, saltet og gravet
Årets brødservering

tradisjon servert på vakkert vis

Lettrøkt og bakt sik med neslepurè,
bakt egg, løvetann og karvekål

mer enn fugl og fisk

Kalv fra Uvdal:

Helstekt ytrefilet av Limousin kalv med margsmør
gransjy, trollpoteter og salat fra sommereng

mørt, mildt og magisk godt

 Dessert:

Prim-is med knust marengs,
på en seng av rømme, rømmebrød og bringbær

en hvit drøm av en dessert

Kaffe: 

Kling  og bålkaffe kokt på tyrikubbe
Rullekake med rabarbra

Numedals gloheite med elskling

Det tilbys en drikkepakke med mye spennende og spesialaget for festivalen.
Pris for 4 (5)-retters meny kr. 600,- Pris drikkepakke kr. 300,-
For de som ikke vil ha en full middag serveres det lokale småretter og drikke i festival kafèen.
Ellers er Fritidsparken full av salgsboder, dyr og aktiviteter for store og små. 

Velkommen