Frilandsgris fra Numedal – utsolgt!

F

Frilandsgris fra Numedal har vokst seg store og smakfulle med god plass til å boltre seg på i skog og mark. Den rydder og graver, spiser røtter og kratt og gir naturlig gjødsel. Den er foret på bla. frukt, bakevarer, kokte grønnsaker og poteter mm.

Frilandsgris under et tre

Den har hatt valget mellom å sove ute i sin egen gapahauk eller under et tre. Årets griser er en krysning av Norsk landsvin, og Yorkshire. Godt og mye naturlig fôr og god plass gir glade griser og smakfult og godt marmorert kjøtt.

Forpart gris ca. 25 kg:

  • 6,5 kg bog, oppdelt i skivet steik m/bein
  • 4 kg nakke, oppdelt i koteletter
  • 7 kg rygg, skåret i koteletter
  • 3,5 kg ribbe
  • 3,5 kg sideflesk

Bakpart gris ca. 20 kg:

  • 12 kg skinke, oppdelt bl.a. surret steiker
  • 7 kg rygg, skåret i koteletter
  • 1 kg indrefilet
  • 1,5 kg knoke

Priser:

Forpart gris på ca. 25 kg – kr. 180,-/kg
Bakpart gris på ca. 20 kg – kr. 180,-/kg 

Ferdig oppdelt som beskrevet over, vakumert og pakket i pappeske.

Ved annen oppdeling beregnes tillegg på kr. 20,- pr.kg

I vår butikk på Rollag Stasjon selger vi også andre stykningsdeler så langt lageret rekker.