Om oss

Del på Facebook

Matopplevelser i Numedal (MIN) ble stiftet i november 2012 og har som formål og øke lokal verdiskaping innen lokalmat og grønt reiseliv.  Det er organisert som et SA som eies av 30 medlemmer innen ganske så ulike virksomheter men med samme mål.  Det er bønder, råvareleverandører, produsenter,  butikker, gjestegårder, hotell, restauranter og kafèer, seterdrift, bryggeri,  grønnsakdyrking, honning, spekepølseproduksjon, tradisjonsbakst, fiske av sik og ørret til akevittlag, turistkontor og kulturformidling.  Medlemmene i MIN har egen foredling av Spælsau fra Numedal som 6 av bøndene leverer til. Vi arrangerer Matfestivalen i Numedal siste helg i juni og  holder lokalmatmarkeder påske og høstferie.  Vi har gitt ut koke- og kulturboken Mat fra Numedal og den lille kokeboken.  Lokalmaten selges fra bla. Coop Extra på Vegglisenteret og Kirkebygda Produkter på Rødberg.

Vi vil svært gjerne høre fra deg om det er noe du lurer på eller om du har et tips til oss.
Skriv en melding til oss her, eller ring Liv på tlf (+47) 917 86 649.

 

Ansatte

Liv M. Berven

Daglig leder

Styret