Om oss

Del på Facebook

Matopplevelser i Numedal (MIN) ble stiftet i november 2012 og har som formål og øke lokal verdiskaping innen lokalmat og grønt reiseliv.  Det er organisert som et SA som eies av 35 medlemmer innen ganske så ulike virksomheter men med samme mål.  Det er bønder som råvareleverandører,  butikker, gjestegårder, hotell, restauranter og kafèer, seterdrift, bryggeri,  grønsakdyrking, honning, spekepølseproduksjon, tradisjonsbakst, fiske av sik og ørret til akevittlag, turistkontor og kulturformidling.  MIN har egen foredling av Spælsau fra Numedal som 6 av medlemmene leverer til. Det jobbes med et prosjekt for å bygge et eget foredlingsanlegg i Rollag, vi arrangerer Matfestivalen i Numedal første helg i juli og lokalmatmarkeder påske og høstferie, har gitt ut koke- og kulturboken Mat fra Numedal og den lille kokeboken, og  åpnet høsten 2015 butikk i 2. etg. på Rollag Stasjon og kafè i 1. etg hvor vi  selger og serverer medlemmenes og egne produkter og råvarer.

Vi vil svært gjerne høre fra deg om det er noe du lurer på eller om du har et tips til oss.
Skriv en melding til oss her, eller ring oss på tlf (+47) 917 86 649.

 

Ansatte

Liv M. Berven

Daglig leder

Sissel Hanssen-Bergan

Salg, administrasjon og kokkelering

920 63 705 el.  32 74 68 20

Styret

Anne Berit Nicolaysen

Styreleder

Kirkebygda Produkter

911 99 322

Bjørnar Dokka

Styreleder

Numehytta

Hanne Tufto

Uvdalsleiven Tradisjonsbakst


Steinar Staaland

Brekke Gård

414 58 638

Haldis Prestmoen

Prestmoen Gård og Nabokjerringan